شبکه بهداشت و درمان قاین
کارگاه تغذیه درروزه داری برگزار شد

کارگاه تغذیه درروزه داری ویژه کارشناسان مراکزخدمات جامع سلامت درروز
25اردیبهشت 99 با حضور معاون بهداشتی
وگروهی از کارشناسان ستادی ومراکز خدمات جامع سلامت در محل سالن اجتماعات شهید
مصطفوی مرکز بهداشت شهرستان برگزارگردید..
در این کارگاه یکروزه فاطمی کارشناس تغذیه مرکز بهداشت در خصوص نقش
تغذیه در سلامت وروزه داری وهمچنین منابع
غذائی مفید برای سلامت ، در پیشگیری وحفظ وارتقای سیستم ایمنی بدن در مقابل بیماری
کرونا مطالبی را بیان داشت. درادامه ایشان بر عدم استفاده از غذاهای پرچرب وفست
فودها در روزه داری ودر جهت پیشگیری از ابتلای
به بیماری کرونا تاکید کرد .....


کپی لینک کوتاه خبر:
نظر دهید