شبکه بهداشت و درمان قاین
بازدید نماینده مردم شهرستانهای قاینات وزیرکوه از بیمارستان شهداء

آقای فلاحتی نماینده مردم قاینات وزیرکوه صبح روز شنبه مورخه 1395/10/02 با حضور در مرکز آموزشی درمانی شهداء قاین ضمن بازدید از پروژه های نیمه تمام اورژانس ،دیالیز، کلنیک تخصصی ، بیماران خاص وزایشگاه و...بیمارستان قاین،از بیماران بستری در بخش های بیمارستان عیادت کرد.
نماینده مردم قاینات وزیرکوه درحاشیه بازدید از بیمارستان قاین اظهارداشت: با طرح تحول سلامت خوشبختانه شاهد تغییرات زیادی در زمینه درمانی در شهرستان قاین بوده ایم به طوری که حضور پزشکان متخصص در شهرستان واجرای طرح تحول سلامت ،رضایت مندی بیماران را به دنبال داشته است.
ایشان ضمن تقدیر وتشکر از وزرات بهداشت ودرمان وبه خصوص شخص وزیر بهداشت وتوجه وی به شهرستان قاینات گفت: پس از حضور ایشان در شهرستان قاینات وهمچنین دیدار هایی که با شخص وزیرومعاونین ایشان در تهران داشته ایم دستورات بسیار خوبی برای خرید برخی از تجهیزات برای بیمارستان شهرستان قاینات از سوی ایشان با منابع مشخص داده شده است که با پیگیری های انجام شده امیدواریم تا پایان سال امکانات مورد نیاز برای بیمارستان قاین ارسال شود.
آقای فلاحتی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: با توجه به ساخت وسازهایی که در بیمارستان به خصوص در بخش اورژانس ودیالیز وهمچنین درمانگاه تخصصی بیمارستان انجام می شود وبنا به قول پیمانکاران ومسئولین بهداشت ودرمانی استان وشهرستان،تعدادی از پروژه ها تا دهه فجر وبرخی نیز تا پایان سال مورد بهره برداری قرار خواهد گرفت وبه همت وزارت بهداشت ودانشگاه علوم پزشکی بیرجند بهترین تجهیزات دراین مکان ها مستقر خواهد شد.
ایشان افزودند: امکاناتی که از طریق وزارت بهداشت برای بیمارستان پیگیری ودر حال انجام است جدای از تجهیزات بیمارستانی است که بعد از تکمیل شدن بخش ها توسط وزارت بهداشت ودرمان ودانشگاه علوم پزشکی صورت می گیرد.
آقای فلاحتی خرید سی تی اسکن،ام ار آی،سونوگرافی و... را ازجمله تجهیزاتی اعلام کرد که تا پایان سال ان شاء الله به تجهیزات بیمارستانی اضافه خواهد شد.
ایشان افزودند: در حال حاضر نیز ساختمان هایی که این تجهیزات در آن مستقر خواهند شد در حال ساخت است وبا تکمیل شدن این ساختمان هانیز،تجهیزات وارد بیمارستان قاین خواهد شد.
آقای فلاحتی ضمن تقدیر وتشکر از ریاست دانشگاه علوم پزشکی بیرجند اظهارداشت: با توجه به دستوراتی که شخص وزیر بهداشت داده اند وهمچنین پیگیری های صورت گرفته نیاز است که مسئولین امر پیگیری های بیشتری در زمینه ارسال تجهیزات به بیمارستان قاین داشته باشند.
آقای فلاحتی درادامه گفتند: خوشبختانه در زمینه سلامت خیرین گام های موثری در زمینه بهداشت ودرمان در سطح شهرستان برداشته اند وبراساس قوانین زمانی که خیرین 40درصد هزینه های درمانی را پرداخت کنند دولت نیز 60درصد باقی مانده را درجهت تکمیل پروژه ویا خرید تجهیزات کمک می کند ولذا نیاز است که دراین زمینه خیرین سلامت شهرستان همچون گذشته در زمینه درمانی پیش قدم باشند.
نماینده مردم قاینات وزیرکوه در خصوص ماندگاری پزشکان در شهرستان اظهارداشت: با توجه به این که شهرستان قاینات جزء مناطق محروم محسوب می شود ودر ماههای پایانی سال با مشکلاتی در خصوص کمبود پزشکان متخصص مواجه می شدیم این موضوع در دیدار با وزیربهداشت ومعاونین ایشان مطرح شد که قرار شد جهت ماندگاری پزشکان در شهرستان قاینات مشابه طبس اقدام شود ودستورآن نیز داده شده است.
آقای دکترحمیدی راد رئیس شبکه بهداشت ودرمان قاین نیز اظهارداشتند پروژه های اورژانس بیمارستان قاین،بخش دیالیز،زایشگاه ،مرکز غربالگری،کلنیک تخصصی بیمارستان را در دست اقدام داریم وتا پایان سال نیز به بهره برداری خواهد رسید.
ایشان افزودند: علاوه بر این 8پروژه دیگر شامل پایگاه بهداشتی ، مرکز بهداشتی درمانی،مرکز آموزش بهورزی ،پانسیون پزشکان در دست اقدام است وبه زودی کلنگ احداث این پروژه ها به زمین زده خواهدشد.
ایشان در پایان افزودند: برای تکمیل وساخت این پروژه ها نیز خیرین شهرستان قاینات پیش قدم بوده اند.




نظر دهید