انتصاب سرپرست جدید مرکز آموزشی درمانی شهدای قاین

# انتصاب سرپرست جدید مرکز آموزشی درمانی شهدای قاین

بنا به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان قاینات طی حکمی از سوی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بیرجند، دکتر مسعود مختاری بعنوان سرپرست مرکز آموزشی درمانی شهدای قاین منصوب گردید.

متن ابلاغ به شرح ذیل می باشد:

جناب آقای مسعود مختاری

با سلام

احتراما بنا به تصمیمات متخذه و نظر به تعهد و سوابق ارزنده جنابعالی به موجب این ابلاغ به عنوان سرپرست مرکز آموزشی درمانی شهدای قاین منصوب می گردید تا برابر مقررات با هماهنگی معاون محترم درمان دانشگاه و رئیس محترم شبکه بهداشت و درمان شهرستان قاینات زیر نظر اینجانب انجام وظیفه نمایید.

امید است با اتکال به خداوند متعال و رعایت اصول قانون  مداری و تهیه برنامه های مدون و بهره گیری از امکانات و توانمندی کلیه مدیران و کارکنان بیمارستان در انجام وظایف محوله و خدمت به مردم منطقه و ارتقای کمی و کیفی شاخصها آن مرکز موفق و موید باشید.

دکتر سید محمد موسوی میرزایی

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بیرجند