تبریک روز ملی "خانواده و بازنشستگان"

دکتر حمیدی راد رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان قاینات "روز خانواده و تکریم بازنشستگان " را تبریک گفت. در متن این پیام آمده است:

"روز خانواده و تکریم بازنشستگان " فرصتی است تا تاملی دوباره داشته باشیم نسبت به جایگاه و نقش بلند و اثرگذار خانواده به عنوان سرپناه تمام نیازهای عاطفی و روانی یک انسان، همچنین توجه به منبع عظیم تخصص و تجربه و تعهد یعنی نقش بارز بازنشستگان در جامعه ،افرادی که عمری در خدمت مردم بوده و با کوله باری از تجربه در میان ما هستند و باید بیشتر دیده شوند.

اینجانب ضمن تبریک این روز به تمامی همکاران بازنشسته دانشگاه و بویژه حوزه شبکه بهداشت و درمان شهرستان قاینات ، سرافرازی و سلامتی این بزرگواران را از درگاه خداوند متعال مسئلت می نمایم.

روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان قاینات

1401/05/03