میز خدمت در بخش نیمبلوک در دومین روز از هفته سلامت
بنا به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان شهرستان قاینات در دومین روز از هفته سلامت میز خدمت با حضور رئیس شبکه بهداشت، معاون بهداشتی وجمعی از پرسنل حوزه بهداشت ودرمان ، امام جماعت ،اعضای شورای اسلامی و جمعی از شهروندان شهر خضری در محل مسجد امام حسین (ع) برگزار گردید. در ابتدا جلسه دکتر حمیدی راد ضمن تبریک هفته سلامت ، وبیان شعار هفته سلامت "سلامت ما سلامت سیاره ما" نکاتی را ایراد نمود.
سپس حاضرین به طرح سئوالاتی پرداختند که با پاسخ رئیس شبکه و معاونت بهداشتی همراه بود واظهار امیدواری کردند که در آینده نزدیک بخش درمان
مرکز خدمات جامع سلامت با تجهیز 9 تخت و دستگاه سونو و الکترو کاردیو گرافی به بهره برداری برسد.

1401/02/20