نشست کار گروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی شهرستان قاینات

بنا به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان قاینات چهارشنبه 1400/08/12 نشست کار گروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی شهرستان با حضور  فرماندار، دادستان، رئیس شبکه بهداشت و درمان  و سایر اعضا در محل فرمانداری شهرستان قاینات برگزار گردید در این جلسه ابتدا دکتر حمیدی راد رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان قاینات ضمن خیر مقدم، دستور کار های کار گروه را عنوان و توضیحاتی در خصوص مبحث کرونا،  بیماریهای مشترک بین انسان و دام، طرح صیانت از جمعیت و مداخلات غیر قانونی آرایشگاهها در امورات درمان مطالبی عنوان نمود. در این نشست مقرر گردید:
🔹ادارات و سازمانها واصناف نسبت به واکسیناسیون کووید 19 نیروهای تحت پوشش اقدام نمایند.
🔹مقررگردید در راستای کاهش  موارد حیوان گزیدگی و تب مالت ارگانهای ذیربط اقدامات لازم را معمول دارند. و کمیته مربوطه هر چه سریعتر تشکیل گردد.
🔹مقرر گردید در راستای پیشگیری از اقدامات غیر قانونی آرایشگاهها در زمینه زیبایی پوست مرکز فنی حرفه ای و اصناف از صدور مجوز و ارائه گواهینامه مربوطه جدا خودداری نمایند .
🔹با توجه به ورود شهرستان قاینات به وضعیت قرمز کرونایی  از مردم در خواست می گردد ضمن  رعایت دقیق پروتکلهای بهداشتی نسبت به واکسیناسیون کووید19 اقدام نمایند.
1400/08/15