نشست خبری رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان قاینات با اصحاب رسانه

بنا به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان قاینات یکشنبه مورخه 25/07/1400 نشست خبری رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان با اصحاب رسانه در محل سالن رازی شبکه برگزار گردید. در این نشست ابتدا دکتر حمیدی راد رئیس شبکه بهداشت و درمان به پروژه های آماده افتتاح در حوزه بهداشت و درمان اشاره نمود و اظهار امیدواری کرد تا یک ماه آینده شاهد افتتاح 7 طرح مشتمل بر مراکز خدمات جامع سلامت امام خمینی(ره)، نیم بلوک، بیهود، پایگاه سلامت غدیر و کوثر، پانسیون پزشکان آرین شهر و خانه سلامت گزنشک در حوزه بهداشت و 9 طرح مشتمل بر ساختمان MRI، مامو گرافی، سی تی اسکن، آزمایشگاه ویروس شناسی، بخش ایزوله بیماران کرونایی، اکسیژن ساز، اورژانس 115 اسفدن، آفریز در حوزه درمان خواهیم بود. وی همچنین از مردم خواست در راستای پیشگیری از پیک ششم کرونا پروتکل های بهداشتی را رعایت و نسبت به ارتقای پوشش واکسیناسیون کرونا اقدام نمایند. رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان در ادامه به پرسش های اصحاب رسانه پاسخ داد و اظهار امیدواری کرد مشکل کمبود متخصص در آینده نزدیک مرتفع گردد. وی همچنین از اصحاب رسانه و فعالین فضای مجازی خواست با انتقاد سازنده موجبات ارتقای سیستم بهداشت و درمان شهرستان را فراهم نمایند و از انتقاد های غیر منصفانه پرهیز نمایند.

1400/07/26