بازدید جمعی از مسئولین از مراکز تجمیعی واکسیناسیون شماره 1و2 قاین

بنا بر گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان شهرستان قاینات  در مورخه 25/7/1400 جمعی از مسئولین شهرستان قاینات از جمله ، امام جمعه ، فرماندار، دادستان ، فرماندهی سپاه ، روسای شبکه ، مرکز بهداشت ، دانشکده پرستاری بهمراه  تعدادی از معاونین  از مراکز تجمیعی واکسیناسیون شماره 1 واقع در سالن ابن سینا و شماره 2 واقع در سالن اجتماعات دانشگاه پیام نور بازدید کردند وضمن خداقوت از عملکرد مطلوب کلیه تیمهای واکسیناسیون  در جهت اجرای دقیق برنامه واکسیناسیون گروه های مختلف جامعه  تقدیر وتشکر نمودند.

در طی این بازدیدآقای دکتر حمیدی راد  رئیس شبکه بهداشت ودرمان ضمن تشکر وسپاسگزاری از حضور مسئولین   در مراکز تجمیعی  واکسیناسیون  اظهارداشتند حضور شما موجب دلگرمی وقوت قلبی برای پرسنل حاضر در این مراکز است ، ایشان در ادامه خواستار همکاری بیشتر مسئولین در جهت تشویق مردم به استقبال از انواع واکسنهای دردسترس شدند .

فرماندهی سپاه شهرستان نیز در سخنان کوتاهی  اظهارداشت: نیروهای بسیجی از ابتدای اجرای طرح شهید سلیمانی  در طرح حضور فعال دارند ودر حال حاضر نیز این نیروها در قالب تیمهای انتظامات ، آموزشی   و... با تیمهای واکسیناسیون در مراکز تجمیعی واکسیناسیون  همکاری مستمر دارند واین همکاریها تا کنترل کامل بیماری منحوس کرونا ادامه خواهد داشت.

1400/07/25