دیدار رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان قاینات و جمعی از همکاران با فرماندهی انتظامی شهرستان بمناسبت هفته نیروی انتظامی
بنا به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان قاینات امروز دوشنبه1400/07/19 بمناسبت هفته نیروی انتظامی دکتر حمیدی رئیس شبکه بهداشت ودرمان شهرستان قاینات بهمراه معاون بهداشتی و جمعی از همکاران با سرهنگ زالبیکی فرماندهی انتظامی شهرستان قاینات دیدار نمود. در این دیدار ضمن تقدیر و تشکر از زحمات فرماندهی انتظامی شهرستان و همکاران پرتلاششان در برقراری امنیت و همکاری در مهار بیماری کرونا و نظم وامنیت در بیمارستان شهدای قاین، اظهار امیدواری شد با تعامل سازنده دستگاههای دولتی و مردم شاهد ارتقای سلامت و امنیت جامعه در آینده باشیم. در این دیدار سرهنگ زال بیکی نیز بر آمادگی این نیرو در اجرای دستوالعملهای ستاد کرونا و مهار هر چه سریعتر این بیماری تاکید نمود.
1400/07/19