"پیام تبریک رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان قاینات بمناسبت روز بهورز"

بنا به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان قاینات در پیام دکتر حمیدی راد رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان قاینات بمناسبت روز بهورز آمده است:
                                                                          بسمه تعالی
چه زیباست نگارش قلم در ستایش صادقانه آنان که زندگی خود را وقف آسایش دیگران کرده‌اند و پای در رکاب مرکب سلامت کمر به خدمت بی منت به خلق خدا بسته اند.

12 شهریور ماه در تاریخ نظام سلامت ایران روز خاطره انگیز و با ارزشی است، در چنین روزی نخستین خانه بهداشت تاسیس و راه اندازی شد که این روز سال ها بعد به عنوان روز بهورز نامگذاری گردید. خانه های بهداشت به عنوان محیطی ترین واحد بهداشتی مستقر در روستا، نماد توسعه نظام مراقبت های اولیه بهداشت بوده که با حضور بهورزان اثرات ارزشمندی در ارتقاء و بهبود شاخص های سلامت دارند.

بهورزان بهترین پیام آوران سلامت در کشور می باشند که با تلاش شبانه روزی و کمترین امکانات، نقش مهمی در پیشگیری و کنترل بسیاری از بیماری ها و صیانت از سلامت مردم دارند. اگر امروز شاهد ریشه کنی بیماری هایی مانند فلج اطفال، کاهش مرگ و میر کودکان و مادران و کاهش بیماری های واگیر در کشور هستیم باید قسمت قابل توجهی از آن را مرهون زحمات و تلاش بهورزان بدانیم.

12شهریور فرخنده روز بهورز بهانه‌ای است تا قدردان زحمات شیر زنان و غیور مردانی باشیم که با وقف عمر و توان خود برای سلامت مردم نقش آفرینی می‌کنند و دلسوزانه سلامت دیگران را بر خود تکلیف می‌دانند. خدمات این قشر زحمتکش و تلاشگر که در خط نخست خدمات دهی قرار دارند، مایه افتخار و مباهات هستند و جامعه زحمات آنان را در مبارزه با بیماری کرونا در شهرستان هرگز از یاد نخواهند برد.

اینجانب مراتب قدردانی و تشکر خود را از تلاشها و زحمات شبانه‌روزی و خداپسندانه بهورزان عزیز شهرستان به عنوان پیشگامان جبهه سلامت در راستای تحقق اهداف نظام سلامت اعلام می‌دارم.
امید است در پناه خداوند رحمان و در سایه توجهات حضرت ولیعصر(عج) سرافراز و سعادتمند باشید.

دکتر عباس حمیدی راد

رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان قاینات