شبکه بهداشت و درمان قاین
نشست خبری دکتر حمیدی راد سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان قاینات با اصحاب رسانه

دومین نشست خبری شبکه بهداشت و درمان شهرستان قاینات با اصحاب رسانه
بنا به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان قاینات امروز چهارشنبه دوازدهم آذرماه 99 نشست خبری دکتر حمیدی راد سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان قاینات با اصحاب رسانه در محل سالن رازی شبکه بهداشت و درمان برگزار گردید.
ابتدا دکتر حمیدی راد ضمن خیر مقدم به اصحاب رسانه گزارشی از اقدامات انجام شده و در دست اقدام شبکه بهداشت و درمان در حوزه های مختلف بهداشت، درمان و آموزش ارائه نمود.
وی در ادامه به سفر دکتر جان بابایی معاون درمان وزیر بهداشت که در ماه گذشته به شهرستان صورت گرفت اشاره نمود و اظهار داشت که طی این سفر تامین منابع ایجاد مگا آی سی یو با ظرفیت 20تخت و اختصاص 15 دستگاه ونتیلاتور ، 20 دستگاه مانیتورینگ توسط وزارتخانه و همچنین تکمیل و راه اندازی بخش نیمه تمام ایزوله تنفسی با ظرفیت 6 تخت ایزوله فراهم گردید.
دکتر حمیدی از راه اندازی کلینیک تنفسی حاد در میدان 17 شهریور در محل (داروخانه ابوذر قدیم) و از سرعت گرفتن روند ساخت پروژه های ساختمانی نیمه تمام با کمک خیرین خبر داد و اظهار امیدواری کرد در آینده نزدیک پروژه مرکز شهری امام خمینی(ره)،پایگاه بهداشتی غدیر، پایگاه بهداشتی کوثر،مرکز خدمات جامع سلامت نیمبلوک و بیهود افتتاح و به مرحله بهره برداری برسد.
وی همچنین افزود در پیک سوم کرونا شهرستان وضعیت مشکی داشته و آمار بستری روزانه به 80 نفر رسید که با همکاری مردم، تلاش مجدانه نیروهای بهداشتی و همکاری ادارات و نیروهای نظامی و انتظامی در حال حاضر روند کاهشی و وضعیت شهرستان نارنجی می باشد. دکتر حمیدی از سایر همکاران حوزه سلامت که با دل و جان خدمت می کنند و همچنین سپاه پاسداران و بسیج و هلال احمر و سایر ادارات و نهادها که همکاری مستمر داشته اند تقدیر نمود.
وی ضمن تشکر از اهداء دستگاه PCR توسط خیر محترم آقای امین زاده به شهرستان از راه اندازی آزمایشگاه PCR در فضایی حدود 100 متر مربع با هزینه ای بالغ بر یک میلیارد تومان خبر داد.در ادامه نیز از نصب و راه اندازی دستگاه 16 اسلایس سی تی اسکن اهدایی سازمان جهانی بهداشت به شهرستان تا حدود 3 هفته آینده خبر داد.
در ادامه این نشست سوالاتی از سوی اصحاب رسانه از قبیل وضعیت پروژه های ایزوله تنفسی، بیمارستان دوم، استقلال دانشکده پرستاری، وضعیت خوابگاه دانشجویی 15 خرداد و ... طرح شد که توسط سرپرست شبکه به آنها پاسخ داده شد.
دکتر حمیدی گفت که پروژه ایزوله تنفسی جزء اولویت های اول ما می باشد و در حال حاضر 500 میلیون تومان توسط خیر با رایزنی های امام جمعه شهر قاین به آن اختصاص یافته که با مساعدت دانشگاه تا عید امسال تکمیل خواهد شد.
بیمارستان دوم نیز پیشرفتی مطلوبی نداشته که با تخصیص اعتبار امیدواریم پیشرفت کار را شاهد باشیم.
در ادامه دشتگرد رئیس دانشکده پرستاری و مامایی قاین به استقلال مالی دانشکده که از سال گذشته محقق شده اشاره نمود و اظهار داشت هم اکنون 483 دانشجو در 6 رشته کارشناسی پرستاری،اتاق عمل، هوشبری، بهداشت محیط،کارشناسی ناپیوسته مامایی و کاردانی فوریت های پزشکی مشغول به تحصیل می باشند و استقلال دانشکده پزشکی مستلزم افزایش رشته ها و ایجاد زیرساخت هایی می باشد. خوابگاه دانشجویی 15 خرداد تاکنون حدود 60 درصد پیشرفت فیزیکی داشته و خبر خوش اینکه اخیرا جهت تکمیل آن حدود15 میلیارد ریال اعتبار تخصیص یافته است.



کپی لینک کوتاه خبر:
نظر دهید