شبکه بهداشت و درمان قاین
اولین کارگروه شورای خیرین سلامت در سال 1395 برگزارگردید

اولین کارگروه شورای خیرین سلامت شبکه بهداشت درمان شهرستان در سال 1395 با حضور سرپرست شبکه و سایر اعضاء راس ساعت 13روز چهارشنبه مورخه13/5/95 در محل اتاق ریاست شبکه برگزار گردید در ابتدای این کارگروه سرپرست شبکه بهداشت بیان داشتند که هدف از تشکیل این کارگروه کمک به بخش بهداشت ودرمان شهرستان قاین وپرهیز از موازی کاری وبرداشتن گامهای موثری در جهت ارتقای سلامت مردم شهرستان قاینات است لذا دراین خصوص خیرین محترم همواره جزء پیشگامان این عرصه بوده اند و در زمینه های مختلفی از جمله : خرید تجهیزات ، انجام امور ساختمانی و...گامهای موثری را برداشته اند .وی در ادامه افزود: کارگروه سلامت شهرستان قاینات از سال 93 آغاز به کار نموده و تاکنون فعالیتهای مهمی داشته است ولی متاسفانه تشکیل جلسات بصورت مستمر و منظم نبوده لذا مااز اعضاء محترم میخواهیم که بطور منظم ومستمر در جلسات حضور فعال داشته باشندسپس ایشان از نحوه اطلاع رسانی عمومی وانعکاس عملکرد این کار گروه در سایت دانشگاه ازسوی مجمع خیرین سلامت استان نیز انتقاد کردند وگفتند در این مورد کم کاری صورت گرفته ونیازبه اطلاع رسانی دقیق و شفاف به عموم مردم است.
در ادامه دبیر اجرایی گزارشی از اقدامات شورای خیرین سلامت شهرستان قاینات از سال 93را تاکنون ارائه دادند و اظهار داشتند که از سال 93 که شورای خیرین سلامت شهرستان بصورت رسمی کارخویش را آغاز کرده است تاکنون در زمینه ساخت 4 خانه بهداشت و 2 مرکز بهداشتی درمانی و حصار کشی 6 خانه بهداشت و محوطه سازی 7 مرکز و خانه بهداشت فعالیت داشته و ازسوی خیرین محترم 5 قطعه زمین نیز جهت ساخت واحدهای بهداشتی درمانی اهداء شده است و پروژه های حصار کشی و محوطه سازی مرکز خشک و خانه بهداشت شاهیک نیز در دست اقدام است درادامه مصوبات زیر مورد تصویب اعضلاء قرارگرفت:
1) برگزاری مرتب و منظم و مستمر جلسات کارگروه شورای خیرین سلامت بصورت فصلی هر 3 ماه یکبار .
2) با توجه به نظر اکثریت اعضاء شورای خیریت سلامت میبایست شورای اسلامی شهر درخصوص تعیین مکان شورای خیرین سلامت با اولویت در ساختمان پاساژ طلای سرخ و همچنین تهیه و نصب تابلوی مربوطه در مکان شورای خیرین سلامت اقدام فوری بعمل آورد.
3) برگزاری جلسات با محوریت شبکه بهداشت و درمحل اتاق ریاست شبکه .
4) تهیه گزارش مصور از اقدامات انجام شده از سال 93 تاکنون و ارائه آن به مجمع خیرین سلامت استان خراسان جنوبی و خبرنگاران شهرستان جهت اطلاع رسانی عموم مردم .
5) دعوت از آقای ابدان مسئول موسسه آبشار عاطفه ها جهت حضور در جلسه فصل بعد .
6) اطلاع رسانی عمومی در زمینه شماره حساب جمع آوری کمک های خیرین سلامت در شهرستان به ادارت از طریق فرمانداری قاینات و جراید و هفته نامه های داخلی شهرستان (اعلام شماره حساب 0109916279004 بنام شورای خیرین سلامت قاین شماره کارت 6037991894309677 از سوی فرمانداری به ادارات از طریق مکاتبه ).
7) فرهنگ سازی درخصوص جمع آوری کمک های مردمی به شورای خیرین سلامت از طریق ائمه جمعه و جماعت در سطح شهرستان و بخش های مختلف شهرستان ( اختصاص هزینه های ولیمه حج ،فوت افراد ،و... به ارتقای بهداشت ودرمان شهرستان).
8) تقدیر و تشکر از متخصصان در هنگام ورود به شهرستان و هنگام پایان طرح از طریق هماهنگی با مسئولین شبکه بهداشت و بیمارستان توسط مسئولین شهرستان و شورای خیرین سلامت .
9) تهیه لیست تجهیزات مورد نیاز بیمارستان توسط آقای هامون پیما که جهت اطلاع رسانی در اختیار شورای خیرین سلامت قرار گیرد.
10) شناسایی و جذب خیرین در سطح شهرستان توسط اعضای شورای خیرین سلامت و معرفی آنان به شورای خیرین سلامت در جلسه بعدی.
11) معرفی ماهیانه1 الی 2 نفر از بیماران نیازمند مبتلا به نارساییهای کلیوی و... به آقای شوشتری جهت هماهنگی و معرفی این افراد به موسسه خیریه نور الاحسان تهران جهت تامین هزینه های مالی ایاب ذهاب و درمان این بیماران .
12) شناسایی خیرین جدید و معرفی به شبکه بهداشت به منظور برگزاری گردهمایی و تقدیر از این خیرین .
13) در پایان اعضای اصلی و فرعی و.. به ترتیب زیر مشخص گردید .
اعضای اصلی
الف- رئیس شورای خیرین سلامت حضرت ایت الله حاج آقای اصفهانی امام جمعه محترم.
ب- نائیب رئیس آقای غلامرضا خالقی
پ – فرماندار جناب آقای دکتر بهمن کهن ترابی
ج- سرپرست شبکه بهداشت ودرمان جناب آقای دکتر شوکتی فرد (دبیر شورای خیرین سلامت ).
د- مدیر اجرایی : آقای مالک مبینی
و- خزانه دار : آقای محمد علی شهرستانی
اعضای فرعی حداقل 9 نفر که به هر تعداد که شورا تصمیم بگیرد قابل افزایش است و میتوانند تغییر کنند و یا ثابت بمانند(با نظر اعضای اصلی شورا):
آقایان دکتر بقراطی – شوشتری – عالمی- جلالی فر- تفکری- عامری-بهروز فلاحتی-محمدرضا بهرامپور- قرائی- کاظمی – نوروزی و....


نظر دهید