نشست صمیمی رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان قاینات با پرسنل مرکز خدمات جامع سلامت خضری دشت بیاض

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان قاینات امروز پنجشنبه 99/4/5با حضور رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان، معاون بهداشتی وپرسنل مرکز خدمات جامع سلامت خضری چهار مین نشست صمیمی رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان قاینات با هدف بررسی دغدغه‌های همکاران در محل مرکز برگزار شد. در این نشست همکاران دغدغه‌های حیطه کاری خود را بیان نمودند و در ادامه دکتر عارفی فر رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان و دکتر سروش معاون بهداشتی پاسخگو ی سوالات همکاران بودند و راهکارهای برون رفت از این چالش ها ارائه گردید.

1399/04/07

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی بیرجند می باشد.      آخرین بروزرسانی:1399/06/24